Als kattenliefhebbers weten we hoe belangrijk het is om je kat de beste zorg en omgeving te bieden. Onze katten zijn meer dan alleen huisdieren - ze zijn lid van ons gezin en verdienen een plek waar ze kunnen spelen, ontspannen en hun natuurlijke instincten kunnen uiten. Dat is waarom we bij Pawkour gepassioneerd zijn over het ontwerpen van klimmuren die niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan de fysieke en mentale gezondheid van jouw kat.

Haal het avontuur in huis

We begrijpen dat katten gestimuleerd moeten worden om te bewegen en hun territorium te verkennen. Onze klimmuren zijn ontworpen om zo aantrekkelijk en uitdagend mogelijk te zijn voor jouw kat, met een scala aan activiteiten zoals springen, klimmen en krabben die bijdragen aan de fysieke en mentale gezondheid van jouw kat. Door gebruik te maken van verschillende niveaus, kunnen katten hun nieuwsgierigheid en energie uiten terwijl ze hun natuurlijke jachtinstincten volgen.

We bieden verschillende opties aan die passen bij verschillende budgetten zodat elke kat de kans krijgt om te genieten van een veilige en uitdagende klimmuur. Onze katten klimmuren zijn gemakkelijk te bevestigen en passen in elke ruimte in huis, of het nu in een kleine studio of een groot huis is.

Bij Pawkour hebben wij de producten die jij nodig hebt, of je nu op zoek bent naar een enkel trapje om jouw huidige klimmuur uit te breiden of een compleet klimparadijs voor jouw kat.

De klimmuren van Pawkour

Handgemaakt in Nederland

We zijn trots op het feit dat we al onze producten zelf ontwerpen en produceren in onze eigen werkplaats in Nederland, waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen. Dit betekent dat elke onderdeel die we maken, met de hand is gemaakt en met zorg en aandacht is samengesteld.

Duurzaam en sterk

Gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen, zoals massief hout, staan onze klimmuren voor veiligheid en duurzaamheid. Je kunt erop vertrouwen dat jouw investering in de leefomgeving van je kat voor de lange termijn is.

Pawkour klimtrede purrfect playtime set

Getest door katten, voor katten

In tegenstelling tot tests met stilstaand gewicht, waarbij bijvoorbeeld een dumbbell op een vast punt van de klimmuur wordt geplaatst, zonder rekening te houden met het dynamische gewicht wanneer een kat op en van de klimmuur springt, zich afzet, enzovoort, hebben wij er bewust voor gekozen om onze producten te testen onder realistische omstandigheden. Zo garanderen we dat ze bestand zijn tegen het dagelijkse gebruik door katten van verschillende formaten.

We staan voor je klaar

Als kattenliefhebbers weten we hoe belangrijk het is om je kat de beste verzorging en omgeving te bieden. Daarom staan we altijd klaar om je te
helpen bij het kiezen van de perfecte klimmuur voor jouw kat. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je meer wilt weten over onze producten. Wij zijn er om je te helpen en om ervoor te zorgen dat jouw kat de beste klimervaring heeft die er is!