Waar gaat je vraag over?

Algemene vragen

Tot hoeveel kilogram zijn de klimmuren geschikt?

Onze klimmuren zijn getest om katten tot ten minste 10 kg te ondersteunen. Deze tests omvatten langdurige situaties waarin katten van dit gewicht de klimmuren gebruiken, inclusief springen, spelen en bewegen. Het is belangrijk op te merken dat de belasting die een kat uitoefent tijdens deze activiteiten niet gelijk is aan een stilstaand gewicht (zoals een dumbbell).

Wij hebben er bewust voor gekozen om onze producten te testen onder realistische omstandigheden, zodat ze bestand zijn tegen het dagelijkse gebruik door katten van verschillende formaten.

Tot op heden hebben we geen enkele kat gehad die onze klimmuren heeft getest en zwaarder is dan 11 kg. Heb je een bestelling geplaatst en is je kat zwaarder dan 11 kg? Dan horen we graag van je! We zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de behoeften van katten van verschillende grootte en gewicht.

Kan de klimmuur zowel binnen als buiten worden gebruikt?

Onze producten zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis. Als je besluit om het product buiten te plaatsen, zorg er dan tenminste voor dat het onder een beschutte overkapping staat.

Houd er rekening mee dat we de duurzaamheid op lange termijn niet kunnen garanderen in dergelijke omstandigheden. Maar maak je geen zorgen, binnen biedt onze kwaliteit langdurig speelplezier voor jouw kat(ten)!

Welk type hout gebruiken jullie?

Al onze houten onderdelen zijn gemaakt van natuurlijk massief grenenhout. Houd er rekening mee dat elk stuk hout enigszins kan afwijken van de afbeeldingen op onze website vanwege de unieke houtnerf patronen. Dit zorgt voor een authentieke en natuurlijke uitstraling.

Is de klimmuur geschikt voor kittens?

We raden aan om de klimmuur te introduceren bij kittens die ouder zijn dan 16 weken. Op die leeftijd hebben ze meestal hun motorische vaardigheden en zicht volledig ontwikkeld, waardoor ze optimaal van de klimmuur kunnen genieten.

Hoe kan ik de onderdelen aan de muur bevestigen?

Het bevestigen van de onderdelen aan de muur is eenvoudig. Onze producten zijn al voorzien van voorgeboorde gaten. Je hoeft alleen zelf een gat in je muur te maken, de bijgeleverde pluggen te plaatsen en de klimmuur op te hangen.

Om het je gemakkelijk te maken, zorgen wij ervoor dat je een handleiding en de juiste aantallen (universele) schroeven en pluggen worden meegeleverd met je bestelling. Zo heb je alles wat je nodig hebt om de installatie snel en probleemloos te voltooien. Mocht je nog vragen hebben over de installatieprocedure, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Zijn de pluggen en schroeven die worden meegeleverd geschikt voor elk type muur?

Bij elke bestelling leveren wij universele pluggen en schroeven mee. De pluggen zijn geschikt voor de meeste muren, met uitzondering van enkele en dubbele gipswanden.

Verzending en levering

Wat is de levertijd?

De levertijd bedraagt tussen de 1 en 3 werkdagen

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen €6,95 voor bestellingen onder €99. Deze worden bij het afrekenen berekend.

Voor bestellingen van €99 of meer bieden wij gratis verzending aan.

Wanneer ontvang ik een track en trace-nummer?

Zodra je bestelling is verzonden vanuit ons magazijn, ontvang je een track en trace-nummer.

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Zeker! We bieden een retourbeleid aan waarbij je jouw bestelling kunt retourneren. Je hebt 14 dagen na ontvangst van je bestelling de tijd om contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@pawkour.nl en het retourproces in gang te zetten.

Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor het retourneren voor eigen rekening zijn.

Klantenservice

Staat je vraag er niet tussen of heb je een vraag over je bestelling? Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen